Pageheader bij Over Ons

Over ons

Multi Animation is een toonaangevende leverancier van professionele bewegende- en fiberglas figuren en rekwisieten voor decoratie en display doeleinden.

Door onze ervaring in mechanische en geanimeerde oplossingen werken wij al jaren voor een groot aantal opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Wij staan bekend om onze creatieve producten en ontwerpen, en het creëren van visuele ervaringen. Met onze standaardproducten en op maat gemaakte figuren en decors zijn wij in staat prachtige thema’s te produceren, zoals interactieve omgevingen, landschappen voor pretparken, thematische speeltuinen en speciale decoraties voor Kerstmis, Halloween, Paas- en zomerevenementen.

Van concept tot illustratie tot productie en montage, werkt ons team samen met u voor de optimale en unieke oplossing op basis van uw behoefte en wensen. We willen dat degenen die zien en ervaren wat we samen hebben gemaakt worden gevangen door de speciale magie die we altijd trachten te bereiken.

Multi Animation kernwaarden: Kwaliteit, veiligheid en service

Kwaliteit, veiligheid en service zijn de drie kernwaarden van Multi Animation. Er wordt gewerkt met deze begrippen als uitgangspunt.

Kwaliteit

Multi Animation hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten en service. Voor de service betekent dit dat wij doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Op productniveau worden al onze producten gemaakt van eersteklas materialen en meerdere malen gecontroleerd om altijd kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Veiligheid

Onze producten worden verkocht en verhuurd aan bedrijven, organisaties en instanties, maar de daadwerkelijke gebruikers zijn consumenten. Om de veiligheid te waarborgen voldoen al onze producten aan alle gestelde veiligheidseisen.

Service

De specialisten van Multi Animation gaan altijd actief om met uw vragen en eisen. Zij denken graag met u mee. U kunt erop vertrouwen dat elke opdracht, groot of klein, bij Multi Animation in juiste handen is.